To nye danmarksmestre i skydning fra Aars

Af Ture Damtoft, Mandag, 15/04/2019 13:21

SKYDNING: Med to nykårede danmarksmestre har Aars Skytteforening igen markeret sig som en klub, der rammer plet med træningen.

I den olympiske disciplin på 10m luft-pistol havde Aars klubben skytterne Maria Kristensen, Allan Borg og Mikkel Ranneberg med til Danmarksmesterskaberne, der blev afviklet i Aarhus.

Målet var at kvalificere sig til finalen, men det lykkedes ikke på Herresiden.

Håbet var heller ikke højt, da Maria Kristensen satte bundrekord i kvindernes indledende skydning, men hun formåede at kvalificere sig til kvindernes finale, hvor det lige pludseligt kørte for Aars skytten.

Der var en enkelt svipser, men stabil og præcis placering af skuddene betød, at Maria Kristensen vandt sit første individuelle Danmarksmesterskab på 10m luft pistol.

Hun vandt også guld sammen med skyde-makkeren Allan Borg, og det var igen på 10m luftpistol. Maria Kristensen havde skudt sig godt varm, og det lagde en smule pres på Allan Borg, hvis holdet skulle få medaljer.

Det pres lavede han op til, og dermed kunne Maria Kristensen og Allan Borg kalde sig Danmarksmestre i 10m luftpistol for mix-hold.

Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"