Ny udviklingsplan for Aars midtby fremlægges snart

Af Torsten Hansen, Onsdag, 18/09/2019 08:00

Først skal området afgrænses, så skal borgerne høres

AARS: Forvaltningerne i Vesthimmerlands Kommune arbejder i øjeblikket på at udforme første del af en ny udviklingsplan for Aars midtby.

- Vi skal i første omgang have fastlagt området, det skal handle om. Vi forventer, at det kommer til at minde om det nuværende detailhandelsområde, udvidet med området omkring det gamle rådhus, området omkring svømmehallen, anlægget og skøjtesøen, siger borgmester Per Bach Laursen, der også er formand for økonomiudvalget. Udvalget fik på seneste møde en kort orientering om processen, og forventer at få et oplæg til næste møde.

- Den seneste udviklingsplan for Aars er fra 2011, så det er ved at være tid til en opdatering, fortsætter Per Bach Laursen.

Når områdebegrænsningen er fundet, så er det tanken at inddrage borgerne i processen.

Udviklingsplaner viser ideer og muligheder for fremtiden. I planen for 2011 stod der en del om omfartsvejen. Den er nu færdiggjort, der var også tanker omkring busterminalen. Den er også færdiggjort. Aars Grøft fyldte en del, men endnu er grøften ikke kommet frem i lyset. Samtidig kan det nævnes, at en fremskrivning af befolkningsstørrelsen viser, at Aars i 2018 forventedes at have 8612 indbyggere. Byen er helt klart vokset, men ikke så meget.

Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"