Ny træner for damerne i Aars HK

Af Ture Damtoft, Tirsdag, 11/02/2020 14:52

HÅNDBOLD: Aars Håndboldklub har besluttet at skifte ud i trænerstaben på damesiden.

Fra sæsonen 2020/21 bliver Andreas Krebs cheftræner for dame seniorholdet og får dermed det overordnede ansvar for klubbens 2. division damer.

I denne sæson er han cheftræner for U19 dameholdet og sparringspartner for Jannie Lynge på 2. division damer.

- Andreas er faldet godt til i klubben både i sine primære træneropgaver samt som hjælpetræner på forskellige ungdomshold, når der lige mangler én til at give en hånd med. Ligeledes er Andreas startet op som spiller i herre senior. Vi er glade for, at Andreas har takket ja til at blive cheftræner på dame senior. Vi synes, at han indeholder alle de kvaliteter, vi leder efter hos en træner. Han er ambitiøs, idérig og vellidt i hele klubben. Så vi overlader trygt ansvaret for damerne til Andreas, siger Tove Nygaard fra det sportslige udvalg i Aars HK.

Det øvrige trænerteam omkring dame senior kommer fra næste sæson til at bestå af kendte ansigter i form af Anette Freundlich, Anitta Thyrrestrup og Anders Grøn. De to første vil være bindeled mellem holdene, mens Anders Grøns primære fokus bliver på keepere og 2. divisions damer.

Med udnævnelsen af den nye trænerstab bliver det kun til en enkelt sæson for nuværende cheftræner Jannie Lynge. Afskeden med hende er mest sket på baggrund af økonomiske overvejelser ifølge Tove Nygaard.

- Det er for at få den økonomiske kabale til at gå op. Vores rutinerede kræfter i det nye trænerteam er i høj grad også frivillige kræfter, og Jannies baggrund gør hende lidt dyrere end Andreas. Træner man på det her niveau, er man meget ene om beslutningerne, og det kommer Andreas forhåbentlig ikke til at være. Det er heller ingen hemmelighed, at vi har været presset på resultaterne, men de er så kommet i år, siger Tove Nygaard, der tilføjer, at overvejelserne om trænerskifte har stået på siden november.

Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"