Ny Marcus åbner i Aars

Af Torsten Hansen, Onsdag, 16/01/2019 08:10

Eneste forretning i Aars der fører mærket Levi’s

AARS: Der bliver arbejdet på højtryk bag de papirklædte vinduer på Himmerlandsgade 65b, hvor butik Marcus åbner torsdag.

De første dage i ugen nærmest væltede det ind med kasser til butikken, og de to ansatte, Emil Albin Christensen og Kasper Hald Mogensen havde travlt med at tømme kasserne og lægge tøj på hylder eller hænge det på bøjler. De fik kvalificeret hjælp af Steffen Kjærgaard, der sammen med Michael Petersen står bag den nye butik i Aars.

- Vi har fået et rigtig godt indtryk af Aars som handelsby, og vi glæder os til at åbne butikken, siger Steffen Kjærgaard.

Indtrykket af Aars kommer gennem nabobutikken, hvor de to butiksindehavere en kort periode drev en outletbutik. Personalet i outletbutikken var Emil Albin Christensen, der nu skal være souschef og Kasper Hald Mogensen, der er elev. De to har derfor også fået et godt kendskab til byen, og Emil Albin Christensen har oven i købet valgt at flytte til Aars. Han bor nu få hundrede meter fra butikken.

Nogle vil måske sige, at der allerede er en Marcus-butik i Aars. Det har der også været, men Marcus i Aars City Center har skiftet kæde og er nu en del af Wagner-kæden.

- Vores Marcus er også lidt anderledes. Vi har selvfølgelig de mærker Marcus fører. Men vi har også andre. For eksempel er vi de eneste i Aars der fører Levi’s, siger Steffen Kjærgaard.

Han og Michael Petersen ejer flere butikker, blandt andet Marcus i Hobro. De to butikker vil få et tæt samarbejde, og vil med kort varsel kunne skaffe tøj fra hinanden, hvis kunderne ønsker det.

Konfirmander

Åbningstilbud og arrangementer for konfirmander er noget af det første kunderne i Aars vil møde.

- Vi har selvfølgelig nogle skarpe åbningstilbud, lover Emil Albin Christensen.

- Vi har også planlagt fire arrangementer målrettet konfirmanderne, fortsætter han. Konfirmanderne inviteres ind i butikken søndag, 27. januar og mandag, 28. januar, samt 3. og 4. februar. Alle gange uden for almindelig åbningstid.

 

Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"