Nibes herrer vandt på stærk 2. halvleg

Tirsdag, 15/03/2016 00:27

HÅNDBOLD: Jyllandsserien herrer
Nibe HK - Tårs 34-24 (12-15)
Anders Droob 5, Jonas Haldrup 5, Casper Møller 4, Mads Krogh 4, Henrik Bruun 4, Christian Hedegård, Rasmus Skoda, Magnus Veggerby og Peter Walsgård hver 3 mål.
Efter sidste weekends 1-måls nederlag og brændte chancer, var såvel spillere som træner spændte på, om holdet ved hjemmekampen mod rækkens tophold fra Tårs kunne rejse sig.
– Vi vidste de var blevet bedre end sidste gang, vi mødtes, og straks fra start kunne vi mærke, at rækkens førerhold hele tiden pressede os, siger Nibes træner Jan Frank til Nibe Avis. Hele 1. halvleg hang vi efter, selv om vi faktisk spillede OK, men Nibe fik vi ikke lukket helt af i forsvaret og var bagud 15-12 ved pausen.
Hjemmeholdet fik rettet nogle ting til og 5 minutter ind i 2 halvleg satsede Jan Frank  og smed den rutinerede Ole Kuhr i mål, selv om Joachim Holm havde stået OK.
Denne satsning og et par hurtige mål gjorde, at 2 halvlegs sidste 25 minutter blev et festfyrværkeri af super fight i forsvaret, masser af gode mål og sammenspil - og så »gamle« Ole Kuhr, der diskede op med masser af gode redninger og udkast.
På den baggrund gik hjemmeholdet helt amok og scorede 22 mål i 2. Halvleg. – Det er rigtig flot at rejse sig sådan, og alle fortjener masser af ros og fordi de holdt hovedet koldt, selvom vi var bagud ved pausen, siger Jan Frank til Nibe Avis.
Træneren giver et ekstra plus til Casper Møller, som nok spillede sin bedste kamp på førsteholdet. – Jeg håber, vi kan holde gejsten og få 2 point i Tornby på lørdag – så bliver det rigtig sjovt, slutter Jan Frank.