Nibes herrer høstede i Aalborg

Søndag, 07/02/2016 22:28

HÅNDBOLD - herrer, Jyllandsserien
Aalborg HK - Nibe HK: 21-28 (10-17)
Anders Droob 10, Mads Espensen 5, Peter Walsted 4, Mikkel Pedersen 3, Andreas Bruunsgård 2, Mads Krogh, Henrik Bruun, Casper Møller og Christian Hedegård hver 1 mål.
Nibes drenge var tændte fra start og med godt forsvar og målmandsredninger scorede de mange mål på kontra ved Mads Espensen og Peter Walsted. Nibenitterne kom dermed hurtigt foran med 4-5 mål.
Aalborg HK mandsopdækkede Nibes topscorer Anders Droob, men det løste Nibeholdet også på fornuftig vis med tempo i grundspillet og gode scoringer, og ved pausen fører Nibe med 10-17.
2. halvleg startde på samme måde, men midt i halvlegen mistede gæsterne lidt af koncentrationen – og nogle »Karl Smart« afleveringer og tabte bolde gør, at hjemmeholdet kommer tæt på og Nibe fører så kun med fire mål otte minutter før tid.
Nibe strammede grebet og øgede til sidst, så udeholdet vandt kampen med 21-28. En god sejr, som vi håber, vi kan gentage på søndag, når de to hold atter mødes – denne gang i Nibe, siger Nibes træner Jan Frank til Nibe Avis.
I kampen mod Aalborg HK kæmpede alle godt og de »nye«, som er kommet med efter snart mange skader, gør det rigtigt godt, siger Jan Frank, der særligt roser Anders Droob for 10 mål – og også et »plus« til Michael Pedersen i målet. Sammen med resten af holdet står de stærkt, slutter Nibe-træneren.