Nibes håndbolddamer videre i pokalen

Tirsdag, 15/12/2009 15:30

Landspokalturnering, håndbold (Nordea Cup)
Damer, Nibe (3. div.) - Ålbæk (Jyll.serien): 27-22
Nibe Håndboldklubs bedste damehold har spillet sig videre i DHF's landspokalturnering med en sejr på hjemmebane over Ålbæk fra Jyllandsserien.
Inden kampen havde Nibe HK intet kendskab til mandskabet fra Ålbæk. Ålbæk startede kampen i et højt tempo og kom foran med et par mål. Nibe HK´s damer fik lidt efter lidt indstillet forsvaret til modstandernes presspil, og fik sig derved spillet sig ind i kampen igen. Ved halvleg førte Nibe-damerne med 12 - 8.
Efter lidt en »lille« opsang fra træneren i halvlegen,  fik man spillet sig gennem til nogle rigtig gode afslutninger. Nibe førte derefter hele tiden med 5 – 6 mål, og dette holdt resten af kampen ud. Sejren kunne nemt være blevet større, hvis man haft en større træfsikkerhed på de oplagte chancer.
Mål for Nibe: Mette Møller 5, Janni Svendsen 3, Anja Brøndum 4, Kirsten Jensen 3.