Tirsdag, 09/02/2010 23:09

HÅNDBOLD – damer, 3. division

Nibe – Thisted: 32 – 16 (14-8)
Målscorere for Nibe: Anja Brøndum 6, Mette Møller 6, Malene Skipper 5, Kirsten Jensen 5, Janni Svendsen 4, Inger Marcussen 3, Lene Skak 3.

I Nibe Idræts- og Kulturcenter tog Nibe HK´bedste damer søndag eftermiddag imod Thisted IK. Der var lagt op til lidt af en gyser, idet Nibe i sidste weekend havde smidt 2 vigtig point i Nørager på Djursland, og denne kamp var for Thisted den måske sidste chance for at komme væk fra en bundplacering i 3. division.
Kampen startede derfor meget nervøst fra begge sider, med mange hektiske afslutninger. Efter 15 minutters spil fik Nibe damerne bedre styr på spilet, og især forsvaret fungerede fint, hvilket resulterede i en halvlegsstilling 14 - 8.
Selv om Nibe damerne i tidligere kampe havde haft svært ved at komme fra start i anden halvleg, viste pigerne denne gang rigtig hold indstilling og hver især tog sit ansvar. Der blev aldrig tvivl om kampen udfald. Dertil var Nibe damerne bare for gode, og træner Tulle Skoda roser da også sine spillere for en rigtig god holdindsats, Træneren bringer også en tak til heppe koret og publikum for deres opbakning.