Tirsdag, 09/02/2010 23:04

HÅNDBOLD – herrer, Jyllandsserien
Nibe – Team Vesthimmerland: 26-19 (11-7)
Målscorere for Nibe: Lars Christesen 7, Søren Larsen 5, Lars Larsen 3, Mikael Kaarsberg, Søren Borup 3, Thomas Larsen 2, Mads Sørensen 2 og Sead Maksumic 1.
Nibe var fra kampens start klar til at vise de fremmødte i Nibe Idræts- & Kulturcenter, at hjemmeholdet ville vise at de mener deres seriøse oprykningskandidatur. Og alt gik da også efter planen fra første fløjt. Med tempoet som en af de vigtigste ingredienser, viste nibenitterne forskellen på top og bund. Nibe er at finde på rækkens 3. plads og gæsterne var at finde lige over nedrykningsstregen. Det lykkedes kun gæsterne fra Vesthimmerland at score 4 mål de første 20 min af første halvleg, især ved storspil af Anders Schmidt i målet, som kronede en stor kamp med 18 redninger på 37 forsøg.
Nibe forsatte med at dominere frem mod pausen, dog uden at trække afgørende fra. Det betød, at holdene kunne gå til pause med stillingen 11-7 til hjemmeholdet.
Anden halvleg blev uden den store spænding; gæsterne var ganske enkelt ikke stærke nok til at presse Nibe og få skabt kontakt til topholdet. Derfor blev der heller aldrig tvivl om udfaldet af kampen, men snarere om størrelse på Nibes sejr. Men nibenitterne havde svært ved at finde det helt polerede spil frem, men spillet bar tydeligt præg af at de havde 1 eller 2 gear mere, hvis dette skulle have været nødvendigt.
Nibe vandt kampen 26-19, dog uden at imponere. Efter kampen var der hurtigt kontakt til Hjallerup hallen, hvor rækkens tophold havde besøg af Thisted, og Hjallerup endte med at vinde kampen 23-15. Dermed åbner det muligheden for nibenitterne igen at komme ind i oprykningskampen. Efter kampen mente Nibes træner, Jan Frank, at hvis hans hold vinder resten af kampene inklusiv turneringens sidste udekamp i Thisted, vil det være nok til at sikre oprykningen.