Nibe slog Løgstør på eget græs

Mandag, 14/06/2010 00:47

Nibe – Løgstør IF 2-0 (1-0)
Målscorere: 1-0: Nicolai Nielsen. 2-0: Allan Nielsen
Weekendens hjemmekamp mod Løgstør var ekstrem vigtig for begge mandskaber, da vinderen af opgøret kunne lægge afstand til de to nedrykningspladser i puljen. Kampen begyndte med en del spil mod begge mål, uden det for alvor blev farligt. Efter ca. 25 minutters spil får hjemmeholdets Dennis Søndergaard et gult kort for at smide bolden væk ved et indkast. Det satte Nibe-holdet lidt under pres, men Løgstør udnyttede ikke chancen i overtal.
I det 40. minut får Nibes Allan Nielsen en friløber mod Løgstørs keeper, men brænder ved at flugte bolden lige forbi den fjerneste opstander med det kolde venstreben. Få minutter efter får hjemmeholdets Nicolai Nielsen ligeledes en friløber og han udnytter chancen med en velplaceret inderside til at bringe Nibe foran.
Efter pausen fortsatte Nibe de gode takter fra 1. halvleg og forsøgte at score endnu et mål. Dette kom da Allan Nielsen blev spillet fri i dybden og alene med Løgstørs målmand sikkert kunne score til 2-0.
Efterfølgende kunne hjemmeholdet have scoret flere mål, men chancerne blev desværre forpasset. Alt i alt en fortjent sejr til hjemmeholdet, som dermed kom et stort skridt nærmere en ny halvsæson i serie 2.
Næste kamp for Nibe-mandskabet er fredag, på udebane mod topholdet fra Gundersted. Her vandt Nibe overraskende den første af de indbyrdes kampe.