Nibe HK's bedste damer tog sejren!

Søndag, 31/01/2016 21:24

HÅNDBOLD - serie 1, damer
Vestbjerg IF - Nibe HK: 18-21 (11-7)
Mål for Nibe: Camilla Kvist 5 mål, Sofie Klitgaard 5 mål, Mette Møller 4 mål, Lene Skak og Karina Jensen hver 2 mål, Anne Sofie Nøhr, Christina Bruun og Astrid Dalum hver 1 mål.

Udeholdet fra Nibe HK kom i denne kamp rigtig godt fra start og får forsvaret op i gear fra kampens begyndelse. Nibenitterne følges godt ad med Vestbjerg en stor del af 1. halvleg, men en del tekniske fejl gør, at hjemmeholdert får et par nemme kontramål mod slutningen af 1 halvleg og gæsterne kommer bagud ved pausen.
Nibes træner Christian Jensen ruller de store gloser ud og giver spillerne en ordenlig skideballe i pausen - og dét virker.
Nibe kommer dog skidt fra start og kommer bag ud med 6-7 stykker, men derfra står gæsterne for spillet kampen ud.
Nibe begynder at kæmpe mere og mere og får dækket væsentligt bedre op fra midten af 2 halvleg og vælger de rigtige løsninger i angrebet. Og med et godt forsvar giver det ekstra gnist til målmændene og igen i angrebet, og Nibe kæmper sig tilbage i kampen.
Med 6 minutyter igen får gæsterne udlignet igen efter og have vært bagud i 40 minutter af kampen og får for alvor momentum – får alt lukket af og får i samme omgang bolden i kassen modsat. Med 2 minutter igen hiver målmand Ea Faurholt et par vanvittige redninger ud af ærmet og Nibe lukker kampen.
– Vi får i denne kamp forsvaret op i det høje gear fra før jul – og vi viser i udekampen mod Vestbjerg, at vi står sammen og kæmper røven ud af bukserne til dommerne fløjter af, slutter en frimodig og begejstret Nibe-træner Christian Jensen.