Nibe Boldklub sendt ud af pokalturnering

Målscorer for Nibe:
Allan Nielsen.
Fodboldspillerne fra serie 2 klubben i Nørre Uttrup (NUBI) er ved at udvikle sig til et hold af favorit-dræbere.
Inden tirsdagens kamp mod Nibe Boldklubs mandskab i serie ét, havde holdet sendt Nørresundby Boldklubs hold fra Jyllands serien ud i mørket, og Nibe blev ved lodtrækning den næste opgave.
Kampen på udebane blev nøjagtig så svær, som det på forhånd kunne se ud til, også selv om Nibe jo måtte være favoritter, lød det fra træner Henrik Skoda umiddelbart efter kampen.
Kampen udviklede sig ret hurtigt til en typisk pokalkamp, hvor hjemmeholdet i kraft af sin rolle som »underdogs« havde mest at spille for og NUBI sad således på kampen fra start.
De gule kort blev ret ligeligt fordelt i første halvleg med ét til hvert hold (Allan Nielsen). Samme Allan Nielsen bragte imidlertid Nibe foran i det 34. minut – en føring som holdt tilumiddelbart før pausen, hvor hjemmeholdet udlignede til pausestillingen 1-1.
2. halvleg blev kun 9 minutter gammel, da NUBI så igen scorede og Nibe kunne i resten af kampen ikke stille mere op. Søren Sølvkjær måtte indkassere holdets andet gule kort i den 36. minut.
Der kan ikke indvendes noget mod hjemmesejren til Nørre Uttrup, og Nibe-træner Henrik Skoda ønsker da også NUBI held og lykke fremover i turneringen, idet de meget vel kan volde andre gode hold en del besvær.
Nibe benyttede også pokalkampen tirsdag til at få givet flere spillere noget kamptræning. Det bliver der brug for i den kommende og meget vigtige turneringskamp lørdag mod Løkken, hvor det igen gælder overlevelse i serie ét.