Næsten totalt udsolgt til forårsmesse i Aars

Af Ture Damtoft, Torsdag, 20/02/2020 12:14

AARS: - Vi har med en måned til messen åbner allerede lavet aftale med mere end 100 udstillere til forårsmessen ”Forår i Himmerland”. Vi er meget tæt på at melde total udsolgt af stande, hvilket er ny rekord, siger direktør i Messecenter Vesthimmerland om messen, der holdes i weekenden 21. og 22. marts.

Der er derfor absolut forår i luften, når samarbejdspartnerne Aars Håndboldklub og Messecenter Vesthimmerland mødes omkring ”Forår i Himmerland”, som de to aktører har arrangeret sammen i 30 år.

Der er plads til omkring 110 udstillere. Kommer man for sent, er der en venteliste, men messecenterets personale vil gøre alt, de kan, for at få plads til så mange som overhovedet muligt.

- Vil udstillere gerne sikre sig en stand til den succesfulde forårsmesse, så skal de til at skynde sig. Det varer ikke længe, før vi har udsolgt af stande, siger Brian Otte, der oplever en kæmpe interesse for at udstille på 2020 udgaven.

- Det er vi naturligvis rigtig glade for. Vi satser i år ekstra på børnefamilierne med underholdning, der rammer både små og store. Den kendte håndboldspiller Rikke Nielsen kommer og fortæller om hendes fantastiske projekt ”Lykkeliga”, der handler om at skabe sjove oplevelser og fællesskab på håndboldbanen for børn og unge med forskellige handicaps. Vi får besøg af Youtuberen ”MAXSA33”, der helt sikkert er kendt af mange børn og unge. Han skriver autografer på messen og fortæller om de mange podcasts på Youtube, fortæller Brian Otte. ”MAXSA33” hedder egentlig Rene Macapili Bertelsen og blev student fra Vesthimmerlands Gymnasium og HF i 2018. Sidst han var på besøg i Aars var i juni 2019, hvor der var kø for at få hans autograf.

Den musikalske underholdning på forårsmessen leveres af sangerinden Nikita, der medbringer sin guitarist Kristian, og der er besøg af Aggersborg Gos-pel Kor.

- Vi er ved at lægge sidste hånd på de sidste detaljer, og glæder os til at fortælle meget mere, når vi nærmer os messen i marts, slutter Brian Otte.

Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"