Mou drenge vandt kredsen

Fredag, 30/07/2010 13:41

MOU: Efter at have sluttet som nr. 2 i to sæsoner lykkedes det endeligt for Mou’s U12 Drenge at vinde forårs kredsen I fodbold. Dog måtte drengene ud i et par hårde kampe her til sidst før det lykkedes. Grunden til det alligevel lykkedes skal tilskrives at holdet er utroligt godt sammenspillet. Alle kender deres arbejdsområder på banen, og de forstår at gøre det så godt for hinanden, at modstanderne skal være rigtig gode med deres afleveringer og afslutninger for at slå dem. Netop disse to ting mestrer de selv så godt, og det har gjort disse Mou drenge til så stærkt et hold, kombineret med en solid sikker målmand, fightende forsvar, hårdt- arbejdende og farlig midtbane, og knivskarpt afsluttende angreb. Dette kunne ses da de i 3. sidste kamp besøgte Aab som også skulle vinde kampen for at holde toppen. Mou var bagud 1 – 2 i pausen, og 1 – 3 efter 10 minutter i 2. halvleg. Aab, tog derefter en lidt for afslappende vejrtrækning, og Mou drengene vendte kampen til det flotte resultat 5 – 3. Endnu en lidt for spændende kamp måtte de ud i, da de på hjemmebane mødte Gug, som også havde mulighed for at nå nr. 1. Men her blev Mou bakket op at et fantastisk fremmøde af forældre, bedsteforældre venner og klassekammerater. Mellem 40 og 50 mennesker hujede og sang slagsange i en kamp der overlod lidt for meget spænding mod det velspillende Gug mandskab. Mou vandt kampen meget flot 3 – 1 og med denne kamp var førstepladsen hjemme. Selvom Mou så tabte den sidste kamp mod et flot spillende KB81 hold, er førstepladsen alligevel en realitet til stor jubel for drengene. I sidste ende er det drengenes tekniske evne  til at bruge hele banen sammen med deres  evne til at holde en positiv tone, gensidig opbakning overfor hinanden, der gør at de kæmper sammen som et hold. Så for dem er ingen kamp tabt før dommeren har fløjtet det sidste fløjt.