Messecentret i Aars er klar til jagt og udeliv

Af Torsten Hansen, Onsdag, 12/02/2020 10:00

Der arrangeres igen trofæopmåling på messen

AARS: Igen i år er et af de helt store trækplastre trofæopmåling når messen Jagt & Udeliv gennemføres i Messecenter Vesthimmerland 22.-23. februar.

- Vi får besøg af Lars Buchard fra Trophypoint, der vil opmåle trofæer, som publikum kan medbringe, siger Marianne Poulsen, vicedirektør for Messecenter Vesthimmerland.

Uanset hvor store trofæer der bliver målt, så bliver Jagt & Udeliv 2020 den hidtil største Jagt- og Fiskeriudstilling til dato i messecenteret.

- Opbakningen til messen er over al forventning. Vi får besøg af mere end 80 udstillere fra hele landet, der kommer for at give de jagt- og outdoor-interesserede syn for sagen, siger Marianne Poulsen.

Messen henvender sig til friluftsmennesker med interesse for jagt, fiskeri og naturoplevelser.

Med de mange udstillere bliver det Jyllands største outdoor messe i 2020.

I hal 1 præsenteres gæsterne for en stor udstilling med udstoppede dyr, bl.a. på standen med First Class Trophy.

- Vi får også besøg af falkoner Preben Schøpzinsky fra Nordjysk Falkonertjeneste, der på sin stand fortæller om sine fugle, herunder hvordan man kan regulere bestanden af skadedyr med rovfugle, forklarer Marianne Poulsen.

På messen er der salg af Jagt- og Safarirejser, stande med fiskeriforeninger, metaldetektorer, salg af ATVere og beklædning i helt stor stil.

- Vi har desuden en stor udstilling med våben samt det sidste nye med optiske elektroniske sigtemidler bl.a. fra JAFI, Våbeneksperten og MB Jagt-Fiskeri-Fritid, der er nogle af de store spillere på hver deres felt. Ligeledes kan der hentes inspiration og købes udstyr til alle jagtformer, vildtkameraer, lokkefugle og meget mere, lover Marianne Poulsen.