Masser af ’bold i Sportsugen

Onsdag, 07/07/2010 20:41

Stor tilslutning var der til gengæld til turneringsafslutningsstævne for serie IV hold, senere på eftermiddagen, arrangeret af JBU. Denne turnering vandt Aars med FUIK som nr. 2.
Som noget helt nyt på Sportsuge programmet, var der lørdag eftermiddag arrangeret golfturnering på golfbanen i Hvalpsund. Golfturneringen med navnet ”Fuik-Open” var for tidligere og nuværende spillere i FUIK.
”FUIK Open” startede ganske vist tilbage i 2003 med FUIK’s tidligere formand Knud Erik Christensen og Ib Thor Hansen fra Nibe som primus-motorere. Det er var dog først i år, at turneringen kom til at foregå, som en del af FUIK’s Venners Idrætsuge.

Vinderen af golfturneringen blev Tommy Larsen, Farsø med Henrik Sauer, Hvalpsund, Preben Havemose, Farsø og Jørn Kristensen, Aarhus på de næste pladser. Der var desuden i turneringen også præmier til Tommy Poulsen, Farsø, Kim Skals, Svenstrup og Lars Grotrian, Østrup. ”FUIK Open” håber FUIK´s Venner kan blive en årlig tilbagevendende begivenhed, med stadig stigende tilslutning. I år deltog godt 20 spillere.

Teltfesten lørdag aften, der samtidig markerede sæsonafslutningen samlede godt. 60 personer til spisning og efterfølgende hyggeligt samvær.
Ugen igennem var der dame- og old/boysstævne. Sidste år, var FUIK så ugæstfrie at vinde samtlige fire kategorier. Det blev der lavet grundigt om på i år.
Tirsdag var der stævne for veteraner. Her vandt Vokslev med Farsø-Ullits på andenpladsen.
Onsdagens stævne for var old-boys over 32 år. Dette stævne har hidtil, hvert år, haft FUIK som vinder. FUIK måtte i år nøjes med 2.pladsen, idet Aars IK blev vinderen.
Torsdagens dameturnering fik, som de øvrige år, FUIK som vinder, mens turneringen for old-boys over 40 år igen havde Løgstør som vinder. FUIK blev henvist til andenpladsen.
Fredagen stod som sædvanlig i gade-firma-familiefodboldens tegn. En halv snes hold dystede med Himmerlands Forsikring som vinder, foran familien Bak, Farsø på 2. pladsen og Bilmessen på 3. pladsen.
Aftenens raflemester blev for tredje gang, Kurt Bærentsen med Palle Bro Kristensen på andenpladsen.
Straffesparkskonkurrencen om 2 fodbolde signeret af landsholdsspilleren Per Krøldrup, var et nyt tiltag med mange deltagere..
Med den 61-årige mangeårige førsteholdskeeper Tommy Poulsen, som en sikker sidste skanse, måtte der mange spark til før de to vindere blev fundet.
Deltagerne under 12 år fik Frederik Elkær fra Viborg, som vinder. Han var taget den lange tur til Farsø, i et forsøg på at vinde den eftertragtede fodbold og samtidig gøre besøg ved sin morfar i Farsø, Ejner Nielsen. Så det var en stolt vinder, som efter konkurrencen kunne fremvise den flotte fodbold for familien.
Straffesparkskonkurrencens anden vinder blev Jan Drejer, Farsø.
Det økonomiske resultat af Sportsugen kendes endnu ikke, men forventes at ende på den "pæne side" af kr. 30.000. Sammen med det pæne overskud fra Søkoncerten forleden på godt kr. 150.000 skæpper det godt i kassen hos FUIK Venners til fordel for ungdomsarbejdet i moderklubber FUIK.