Marianne Henriksens 40 år på Aars Skole blev fejret

Af Torsten Hansen, Onsdag, 14/08/2019 14:30

AARS: Der var ikke et øje tørt hos lærer og skolebibliotekar Marianne Henriksen, da hun onsdag middag blev modtaget af alle skolens elever. De viftede ivrigt med dannebrog og var glade for at se hende.

Det var tydeligt, at det var overvældende at få en sådan modtagelse. Først skjulte hun ansigtet lidt, senere nøjede hun med at tørre tårerne væk, mens hun gik frem til den sofa der var opstillet midt i skolens hal. Alle børnene sad rundt om sofaen med flag.

- I dag er det Mariannes dag, fastslog skoleleder Søren Toft Mølgaard, Aars Skole.

- Meget har ændret sig gennem tiden. Men det har dit arbejde ikke. Du er stadig på samme skole, fortsatte Søren Toft Mølgaard, der i dagens anledning var trukket i det fine tøj.

Han fortsatte med at rose hende, og forklare at hun var en person, der ikke gik op i arbejdstid, men koncentrerede sig om, at eleverne havde det godt.

- Jeg har faktisk opgivet at snakke med dig om arbejdstid og arbejdsopgaver. Det lykkes aldrig rigtig, lød det med meget positive undertoner fra skolelederen.

- Du er en ener, afsluttede han og lod kommunaldirektør Henrik Kruuse overtage talerstolen.

Han var også lutter positive ord.

- Du har gjort en forskel. Og det er faktisk ikke kun 40 år du har været her. Du har næste været her i 50 år, lød det fra kommunaldirektøren, der hentydede til, at der gik nogle år inden Marianne Henriksen blev fastansat.

Bagefter blev hun kaldt op til talerstolen, hvor kommunaldirektøren satte fortjenstmedaljen på Marianne Henriksen.

Læs mere i Aars Avis onsdag.

Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"