Mange ønsker at få vaccination i Aars

Af Ture Damtoft, Onsdag, 14/10/2020 10:00

AARS: Der er stort rykind på Aars Apotek for at blive vaccineret mod influenza.

Efter en uges tid har apoteker Lonnie Skovfoged og hendes medarbejdere vaccineret omkring fem gange så mange som i samme periode sidste år.

- Vi har vaccineret godt og vel 500 personer i Aars, som er i risikogruppen. Så er der 50 andre, som selv har valgt det og vil betale de 185 kroner, som det koster. Vi har også flere virksomhedsaftaler i år. Flere tænker, at det er et gode for både personalet og virksomheden. Jeg vil opfordre til, at folk bliver vaccineret, så man ikke risikerer at blive mere syg, hvis man bliver smittet med Covid-19, og det gælder naturligvis især dem i risikogruppen, som er ældre eller har kroniske sygdomme, siger Lonnie Skovfoged.

Ligesom andre steder i landet har det knebet med at følge med efterspørgslen. Flere dage er lageret blevet tømt, og apoteket har måttet sætte et skilt op, så ingen går forgæves ind på apoteket.

Men nye vacciner ankommer regelmæssigt, og man kan blive vaccineret frem til 15. januar.

- Men jeg kan da godt forstå, at mange vil vaccineres nu, så de er beskyttede, og det er da lidt problematisk, at Serum Instituttet har svært ved at følge med, siger Lonnie Skovfoged.

Vil man vaccineres kan det lade sig gøre i åbningstiden med undtagelse af den sidste halve time.

Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"