Lover, næsten, to point for tilskuernes skyld

Af Ture Damtoft, Fredag, 01/03/2019 13:48

HÅNDBOLD: Det er knald eller fald for herrerne i 2. division, når de løber på banen mod Nøvling i Idrætscenter Østermarken på søndag.

- Vi skal vinde, så enkelt er det. Vi tabte til dem 32-28 tidligere i sæsonen, så det er ikke nogen nem kamp. Nøvling har et par spillere, som før har spillet i Aars, så der kommer lidt ekstra gnist, for begge hold vil gøre alt for at slå hinanden, siger træner Claus Sevel om kampen på søndag.

Én af fem kampe som bare skal vindes, hvis der skal være nogen som helst chance for oprykning. Nøvling har fået tilgang af et par spillere, som nok ikke er dårligere end dem, de erstattede på holdet, så der er lagt op en tæt kamp, som træneren selvfølgelig mener, Aars Håndboldklub kan vinde.

- Vi har fået stabiliseret forsvaret, og så skal vi kapitalisere på kontrafaserne. Det er nok der, vi kan ramme dem hårdest. Og så håber vi på ligeså god opbakning som i søndags. Den gav os et point, det er vi ikke i tvivl om, for tilskuerne var bare fantastiske. Kommer der ligeså mange, skal vi nok gøre alt, for at det bliver to point den her gang, siger Claus Sevel.

Godt farvel til træner

Hos kvindernes 2. divisionshold er det æren, der bliver spillet om. Træner Thomas Kjær er enig i, at de nok hverken rykker op eller ned. Med fem kampe igen, ti point på højkant og otte point til både opryknings og nedrykningsstregerne skal det gå mere end ualmindeligt katastrofalt for at rykke ned - og oprykning er matematisk umulig.

Men så kan spillerne og tilskuerne give træner Thomas Kjær et godt farvel i de tre sidste hjemmekampe.

Som Aars Avis kunne afsløre i onsdags stopper han efter indeværende sæson. Og han tror på pigerne mod modstanderne fra Mejrup-Hvam, der ligger til at skulle spille for at undgå nedrykning.

- De har vidst, jeg holder i et par uger, men de går alligevel til den. I søndags havde vi tre U18 spillere med, så det er også et ungt hold, som den næste træner kan bygge op. I søndags klarede vi 22-22 mod topholdet, så spillernes motivation er i orden. At vi leverede så god en kamp skyldtes også tilskuerne, som tændte spillerne, siger Thomas Kjær, der ligesom kollegaen på herresiden både nød stemningen og selvfølgelig håber på endnu flere tilskuere på søndag.

Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"