Livlig debat om fremtiden i Aars

Af Torsten Hansen, Tirsdag, 08/10/2019 22:09

AARS: Det tidligere Hotel Himmerland, turismen, arkivproblemer for Vesthimmerlands Museum og energieffektivisering var nogle af de emner borgerne gerne ville orientere politikerne om, ved Borgermødet på Vesthimmerlands Museum i Aars denne tirsdag aften.

Mødet var arrangeret af borgerinddragelsesudvalget, men værten var Museumsforeningen, derfor foregik mødet i Per Kirkebysalen i museet. Lidt under 50 borgere deltog. En del af dem havde tilknytning til museet eller forvaltningen. Mens der måske var lidt få borgere, så var politikerne til gengæld fuldtallige. Alle byrådspolitikerne deltog.

- Det er anden gang vi prøver dette, og vi skal se, om det virker. Målet er, at politikerne og borgerne skal komme tæt på hinanden, og særligt at borgerne kan komme tæt på politikerne. Det er ikke tanken, at det er et politisk møde. Nogle politikere vil nok nærmere tage noter, frem for at komme med budskaber. Vi vil gerne skabe et mere levende og åbent demokrati, indledte Lars Andreasen, formand for borgerinddragelsesudvalget mødet.

Politikerne lyttede og svarede gerne. Måske blev der fokuseret lidt rigeligt på, at politikerne svarede, derfor blev taletiden omkring 70/30 i politikernes favør. Ser man bort fra det, så kom der en del emner og holdninger på banen, som politikerne kan tage med sig, når de skal træffe beslutninger i de politiske udvalg.

Læs mere i Aars Avis på onsdag.

Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"