Lidt ekstra juleglæde med gave til Aars By

Af Ture Damtoft, Mandag, 03/12/2018 15:31

AARS: Julen i Aars bliver en forsødet lidt mere af Nikita Elvervind og Aars Handel, der har givet en gave til hele byen.

Gaven er en video med titlen I midten af Aars på melodien Winter Wonderland, som i dag blev lanceret af Aars Handel på youtube og deres sociale medier.

- Jeg vil gerne lave lidt røre og lidt hygge i byen, for jeg elsker Aars by, det er jo min by, siger idékvinde, tekstforfatter og sanger på videoen, Nikita Elvervind, der er medejer af Skøn Krop.

På Black Friday brugte hun otte timer sammen med Søren Rigborg fra Aars Handel og fotograf Samuel Kanu fra Guapo Graphic på at få optagelserne i kassen.

Og der er både søde nissepiger og drenge og sne på videoen, der selvfølgelig er optaget i Aars.

- Jeg havde kun ét krav, og det var en snemaskine. Det fik vi, og vi fik også rigtig meget hjælp fra danseskolen og vores lokale juleekspert Daniel Holmberg, som også optræder i videoen, siger Nikita Elvervind, der selv er musiker og sanger.

- Jeg elsker at synge og spille musik, og ville bruge det til at sprede lidt ekstra juleglæde i Aars, siger Nikita Elvervind og sender en stor tak til alle de medvirkende i videoen.

 

 

Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"