Lars Larsen vej i Gatten

Af Ture Damtoft, Tirsdag, 08/10/2019 07:17

VESTHIMMERLAND: Himmerland Golf & Spa Resort vil i fremtiden ligge på adressen Lars Larsens Vej 1.

Det er blevet vedtaget i Vesthimmerlands Kommune at opkalde den hidtidige Centervej efter stifteren af Jysk og ikke mindst initiativtageren og drivkraften bag golfklubben og turneringen Made in Denmark, der også var Lars Larsens hjertebarn.

Allerede i 1987 investerede Lars Larsen i det, der dengang hed Himmmerland Golf & Country Club. I 2012 blev det ændret til det nuværende navn og i 2014 blev den første Made in Denmark turnering spillet i Himmerlands natur.

Lars Larsen var en ivrig golfspiller, som ofte blev set på banen i Gatten. Han døde 19. august, 71 år gammel, og i hans minde bliver vejen ved hjertebarnet i Himmerland nu opkaldt efter ham.

- Jeg er rigtig glad, stolt og taknemlig over, at vi i Vesthimmerland kan anerkende Lars Larsens mangeårige indsats i vores område ved at omdøbe Centervej i Gatten til Lars Larsens Vej. En passende gestus til en af landets største erhvervsledere nogensinde på et sted, der virkelig betød utrolig meget for ham, siger borgmester i Vesthimmerlands Kommune, Per Bach Laursen. 

Bestyrelsesformand for Himmerland Golf & Spa Resort, Jacob Brunsborg, er ligeledes glad for beslutningen.
- Himmerland Golf & Spa Resort har altid været et vigtigt sted ikke bare for min far men for hele vores familie. Derfor er vi også meget beærede over, at Vesthimmerland Kommune har besluttet at Centervej fremover skal hedde Lars Larsens Vej, siger Jacob Brunsborg.

 

Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"