Lagt op til et brag af et lokalopgør

Af Ture Damtoft, Torsdag, 17/01/2019 13:42

HÅNDBOLD: - Mere lokalt bliver det ikke, og vi skal nok ikke være blege for at indrømme, håneretten betyder noget, når vi kommer til slutningen af sæsonen, siger Thomas Kjær, træner for 2. divisions holdet i Aars Håndboldklub.

Hans piger skal i aften møde Farsø KFUM Håndboldklub på udebane, og efter to nederlag i årets første kampe, skal der point på tavlen.

I kampen mod Holstebro i sidste uge blev det til et nederlag på otte mål, og træneren forventer en langt bedre præstation i aften.

- Vi brændte og brændte på vores chancer og fandt aldrig vores niveau. Det forventer jeg vi gør i aften. Jeg forventer først og fremmest en intens kamp. Spillerne kender hinanden på kryds og tværs, så vi skal pakke følelserne væk og føre krig i 60 minutter. Vi skal simpelthen ville det mere end i sidste kamp, siger Thomas Kjær, der forventer en sejr, hvis spillerne finder deres a-game frem.

Aars HK ligger placeret midt i rækken med 13 point for seks vundne, en uafgjort og fem tabte kampe. Med en sejr i aften vil hullet op til toppen alt andet lige blive lidt mindre.

Kampen spilles i Dronning Ingrid Hallerne i Farsø, og man er selvfølgelig velkommen til at tage den korte køretur til nabobyen og heppe på Aars-holdet.