Lad fødderne tale i Rebild Bakker

Onsdag, 16/06/2010 11:33

Forberedelserne til dette års Rebildløb er nu gået ind i en afsluttende fase.
Den nye halvmaraton rute er blevet DAF opmålt. Det vil sige at autoriserede opmålere fra Dansk Atletik Forbund har været ude at måle halvmaraton ruten op, så den lige præcis er 21,0975 km.
Ved tidligere års Rebildløb er der desværre nogle løbere, der er løbet forkert. Der er derfor blevet indkøbt nye skilte, så afmærkningen af ruterne, bliver endnu mere præcis, så ingen er i tvivl om, hvad vej de skal løbe. Ruterne vil yderligere blive mærket med rød og hvid strimmel samt de steder, hvor ruterne deler sig, er der placeret ”levende” vejvisere. Man håber derfor, at alle løberne i Rebildløbet får en god oplevelse, og at ingen løber forkert.
Løbsarrangørerne glæder sig meget til dette års løb, og håber især at de nye tiltag falder i løbernes smag.