Kreativ messe i Aars igen

Af Torsten Hansen, Tirsdag, 21/09/2021 13:52

Det bliver Nordjyllands største kreative messe

AARS: Det seneste år har mange besøgt Messecenter Vesthimmerland. Men det har været for at blive testet eller vaccineret mod Corona. Nu åbnes centeret endelig for messer igen.

I den kommende weekend 25. og 26. september åbnes dørene for Nordjyllands største kreative messe.

Begge udstillingshaller fyldes til bristepunktet med mere end 100 forskellige stande og udstillere.

Der bydes på alt indenfor hobbyområdet – fra de feminine hobbyer med perler og garn til de maskuline i beton og træ. Som noget nyt, vil der i år også være en del for smagsløgene – tørret pesto, krydderier, dip, sennep, olie, chokolade, honning, mjød, spegepølser og meget mere.

Kreativ Hobby Weekend er også for dem, der ikke har tid eller evner til selv at nørkle med en hobby. Messen har salg af færdige varer, f.eks. fuglehuse, smykker, kort, glaskunst.

”You-tubere”

Annie fra you tube-kanalen ”Forever knitting”, der handler om hendes store passion for strik og lækkert garn, gæster messen søndag.

Kreativt hobbyarbejde er altid et hit, men Covid-19 nedlukningen har gjort det endnu større end nogensinde før, hvilket i høj grad skyldes den ekstra tid, som vi alle sammen har haft indenfor hjemmets fire vægge og ligeledes det store fokus på bæredygtighed og på vintage.

Do-It-Your selv er blevet populært hos unge mennesker og bragt husflid tilbage samt introduceret en masse nye hobbyteknikker. Den stigende popularitet kan særligt tilskrives de mange magasiner og blogs, der skriver om tendensen og giver deres læsere sjove og inspirerende ideer til gør-det-selv projekter.

I år vil flere af udstillerne indrette deres stande med arbejdende værksteder, hvor de besøgende kan få indblik i det kreative håndværk hos de professionelle udstillere, ligesom der er workshops, som publikum kan deltage i.

- Vi startede messen op i efteråret 2016, som et forsøg, men den har i alle årene vist sig at være en stor succes – både for publikum og for udstillere, udtaler vicedirektør Marianne Poulsen, Messecenter Vesthimmerland. Den store publikumstilstrømning gør også udstillerne glade, fordi de kommer i dialog med rigtig mange gæster og potentielle kunder.

Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"