Mandag, 01/02/2010 22:58

Håndbold: Herrer, Jyllandsserien
Nibe HK – Aalborg HK: 33-22 (17-12)
Scoringer for Nibe: Lars Larsen 5, Lars Christesen 5, Thomas Haldrup 4, Thomas Larsen 4, Kasper Høygaard 3, Søren Larsen 3, Morten Høygaard 3, Sead Maksumic, Jens Buus og Mads Sørensen hver 2.
Det var et særdeles tændt Nibe mandskab, der lørdag tog imod Aalborg HK i Nibe Idræts- & KulturCenter. Allerede fra kampens start var det klart at der var niveau forskel på de to hold. Det virkede som om hjemmeholdet ville have vasket pokal nederlaget fra Randers væk i en fart og hurtigt komme tilbage på sporet.
Kampen startede med et Nibehold som førte tangentstokken over gæsterne, og hurtigt kom foran med 4-5 mål, stærkt ført an ad nibenitternes hurtige angrebsspil. Føringen blev ikke større mod pausen, fordi at hjemmeholdet mod slutningen tog foden fra gaspedalen. Og Nibe kunne så gå til pause med en 17-12 føring, der blev grundlagt i kampens første kvarter.
I anden halvleg ville hjemmeholdet dog ikke finde sig i at have gæsterne i nakken, og satte tempoet op. Det gjorde det svært for aalborgenserne at følge med hjemmeholdet. Nibes kontraspil, som har manglet i de seneste par kampe, var igen en faktor i spillet for nibenitterne. Både første og anden bølgen virkede godt for værterne og hver gang der blev sat tempo, havde gæsterne meget svært ved at hænge på. Nibedrengene øgede stødt føringen uden at anstrenge sig alt for meget, dog kan det fremhæves at unge Thomas Haldrup gjorde en god figur. Ellers var kollektivet tilbage på Nibeholdet,
hvor alle markspillere fik lov at score. Kampen endte med en 33-22 sejr til Nibe. Næste opgave bliver på søndag, når håndbold sammenslutningen Team Vesthimmerland gæster Nibes hjemmebane. Nibe ligger stadig på en tredieplads i Jyllandsserien.