Kimbrerfesten har åbnet for billetsalget

Af Torsten Hansen, Onsdag, 07/08/2019 11:39

AARS: Fredag eftermiddag blev der i al stilhed åbnet for billetsalget til årets Kimbrerfest, men allerede lørdag aften var de første 23 billetter til Revymiddagen solgt.

- Det ser ud til, at folk har siddet og ventet på at bestille, så det blev en god start, siger Kasper Kristensen fra komiteen.

- Vi forventer, at Revymiddagen ligesom tidligere år bliver udsolgt ret hurtigt, selv om vi har gjort plads til et ekstra bord med 16 kuverter, uddyber han.

Han anbefaler derfor, at man overvejer at komme om lørdagen i stedet, hvor man kan kombinere den sene eftermiddagsrevy med festmiddagen i Valhal. Der er der plads til mange flere gæster!

Det er også på tide at melde sig til optoget. Det er en rigtig god mulighed for at synliggøre både virksomheder, foreninger og institutioner. Det kan være for at vise, at man har en god arbejdsplads, hvor der også er plads til sjov, og hvor der måske er brug for flere folk. Det kan være for at skaffe flere kunder i butikken/ institutionen, eller det kan være for at tiltrække medlemmer til foreningen eller gøre opmærksom på en sag eller holdning, man gerne vil fremme. F.eks. har Aars Knækker Cancer allerede tilmeldt sig med en stor vogn. Den bliver fyldt med sponserede gaver, som efterfølgende bliver solgt ved en auktion på festpladsen søndag eftermiddag. Den slags skal der selvfølgelig også være plads til, siger Kristian Virenfeldt, der koordinerer optoget. Det er helt frit, hvordan man vælger at optræde. Der er pokaler til de bedste og sjoveste indslag efter afstemning blandt publikum på ruten.

Tilmelding og yderligere oplysninger findes på Kimbrerfestens hjemmeside.

 

Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"