Katten skal igen af tønden i Aars

Af Ture Damtoft, Torsdag, 28/02/2019 12:53

AARS: Katten skal selvfølgelig slås af tønden i Aars, og på lørdag, 2. marts er alle børn igen inviteret til fastelavnsfest i Aars City Center.

- Alle børn er velkomne, og de må gerne tage en af deres voksne, plejer vi at sige. Det er helt klart for børnene, og så har vi gratis kaffe, boller, juice og kakao - og kaffe til de voksne, siger indehaver af Aars City Fitness René Just, der laver arrangementet i samarbejde med Aars Handel og Aars Handelstandsforening.

Børnene inddeles i to grupper, så der er noget for de mindste og de list større. Der er præmie til kattedronningen og kattekongen samt en præmie til den bedste udklædt i hver gruppe.

Og så er der naturligvis også slikket i tønderne.

Dj Sille Børneunderholdning & Børnediskotek kommer og underholder med leg, dans og ballondyr, og hun kan altid få børn til at lege med og grine stort.

I mellemtiden kan de voksne enten stå og hygge sig med at tælle hvor mange slag, der skal til for at smadre tønden- Eller de kan træne i fitness-centeret - hvilket meget få gør, indrømmer ejeren.

- Vi har ikke rigtig fået medlemmer på den måde. Det er virkelig en dag, hvor vi viser flaget og gør noget for de lokale, så derfor har vi arrangementet hvert år, siger René Just.

Til april fylder fittness-centeret 10 år, og sammen med kollegerne i Aars City Center fejres det med arrangementer for alle i Aars og omegn.

Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"