Kørte 111 km/t på Aggersundvej

Af Torsten Hansen, Torsdag, 25/02/2021 08:52

AARS: Tirsdag, 23. februar kom kom en personbil drønende med 111 km/t på Aggersundvej ved Aars, til trods for at man på strækningen kun må køre 80 km/t. En patruljevogn standsede derfor bilisten, da der var tale om brud på færdselsloven.

Politiet henvendte sig til føreren af bilen, som viste sig at være en 26-årig mand. Umiddelbart fik betjenten mistanke til, at bilisten muligvis var påvirket – han så ud til at være distraheret under deres samtale. Hvorvidt mistanken holdt stik, skulle komme an på en narkometertest.

Desværre for bilisten gav testen udslag – det viste sig, at han tilsyneladende var påvirket af kokain, cannabis og metadon under kørsel. Derudover viste politiets systemer, at bilisten ikke havde generhvervet sit kørekort efter en tidligere hændelse.

Politiet sigtede og anholdt derfor bilisten for narkopåvirket kørsel, brud på færdselsloven samt kørsel uden gældende førerret. Man kørte derefter den sigtede til skadestuen med henblik på at få udtaget en blodprøve som bevismateriale i sagen.

 

Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"