Jubeldans over "The double" til U15 pigerne

Onsdag, 23/06/2010 09:38

STØVRING: Med 2-2 hjemme mod Gudumholm onsdag aften gjorde U15 pigerne i JBU B2-rækken førsteholdet i A-rækken kunststykket efter og blev kredsvindere. Stærkt gået af U15 pigeafdelingen.
Tre hold, Støvring IF, Løgstør og Gudumholm IF, havde skilt sig ud skulder ved skulder i toppen af JBU B2-rækken før onsdagens rivegilde i Støvring med SIF og Gudumholm som aktører. Men SIF kunne nøjes med uafgjort for at blive kredsvindere, og det lykkedes altså akkurat.
Undervejs mod Gudumholm var SIF foran 1-0 for så at komme bagud 1-2, inden det Siri H. fik udlignet midt i anden halvleg. Herefter havde SIF flere store målchancer til at sikre sig sejren, men den forløsende scoring, der ville fjerne enhver tvivl, udeblev.
Derfor var der spænding til sidste fløjt, og efter slutsignalet kunne SIF-pigerne lade følelserne få frit løb, og det indebar en jubeldans midt på banen.
En meget flot indsats af pigerne på B2-holdet. Det er længe siden, at en afdeling har haft to hold som kredsvindere. Det vidner om stor bredde i U15 piger, siger Kim Koch, cheftræner for U15 pigeafdelingen i Støvring IF Fodbold.
Finalen om at vinde rækken i U15 piger B2 blev lige så spændende som forventet. Kampens betydning kunne ses på spillerne fra begge hold. Der var stor nervøsitet.
SIF pressede på fra kampens start og havde et par gode tilløb til chancer. Efter cirka syv minutters spil fik Nanna H. efter et par kontraer kæmpet sig godt igennem. Hun scorede meget sikkert til 1-0.
I den efterfølgende fase havde SIF mulighed for at øge føringen, men SIF manglede lige den sidste skarphed. Det var SIF, der viste det bedste fodboldspil. Gudumholm forfaldt til lange bolde frem mod en meget hurtig angriber.
Efter cirka 25 minutters spil fik Gudumholm et frispark ude i højre side mellem midten og straffesparkfeltet. I den situation scorede Gudumholm direkte på frispark på et meget flot skud helt oppe under overliggeren.
Det gav lidt ekstra nervøsitet hos Støvrings spillere, men man holdt 1-1 frem til pausen.
I pausen roste Ove Christensen sine spillere for, at de turde spille fodbold. Det skulle fortsætte. Gudumholm skulle ud og løbe efter bolden og Støvring.
Anden halvleg var dog kun få minutter gammel, så slog Gudumholm til igen på en lang bold. Det lykkedes for Gudumholms angriber at komme fri af en ellers meget stærk spillende Nicole N. Gæsterne scorede til 1-2 på et fladt skud. Det var lidt af en spand kold vand i hovedet på SIF-spillerne.
Herefter måtte man længere frem på banen og lægge et større pres på modstanderen. SIF havde flere gode angreb med flot spil over kanterne, men man var ikke rigtig skarpe i afslutningerne.
Midtvejs i halvlegen lykkedes det dog Siri H. at få scoret på et fladt skud helt nede ved stolpen, og nu var man pludselig med igen. Resten af kampen var et langt pres mod Gudumholms mål, og det var kun sort uheld, at man ikke fik lukket kampen med endnu en scoring. Både Nanna H., Sofie og Maria K. havde gode afslutninger, som havde fortjent en bedre skæbne.
Endelig lød slutsignalet, og jubelen kunne bryde løs. SIF havde vundet puljen, men det holdt hårdt.
U15 A-pigerne spiller deres sidste kamp i A-rækken fredag aften hjemme mod Rebild Syd. Det er rækkens nummer et og to, der brager sammen, men SIF sikrede sig allerede i tredjesidste spillerunde førstepladsen.
I kampene om JM-titlen er U15 A-pigerne dermed allerede klar til semifinalerne, og holdet har fordel af hjemmebane. Modstanderen er Team Viborg.