Ikke så stort bytteræs i Aars

Af Torsten Hansen, Fredag, 28/12/2018 15:17

AARS: Dagene mellem jul og nytår har i mange år været fyldte med folk, der skulle i butikkerne for at bytte julegaver. Men sådan så det ikke helt ud i Aars i år. Der var pænt med mennesker i Himmerlandsgade, men folk var ikke belæsset med julegaver, som skulle byttes.

- Vi har ikke haft særlig mange, der ønskede at bytte julegaver i år. Det kan jo være, at folk har været bedre til at købe de rigtige størrelser, smiler Bolette Kristensen, Butik Torben, Aars.

For hende var det ganske rart, at der kun var få byttelystne kunder.

Nogenlunde på samme måde var situationen hos Sport 24, på den anden side af gaden.

- Næ, der har ikke været så meget i år. Jeg kan huske for nogle år siden, der stod vi og næsten måtte skynde os at smide byttevarerne ned bag disken, fordi der var så travlt, siger Terese Holst, Sport 24.

- Det kan være, fordi vi endnu ikke har udsalg, supplerer Cecilie Houmøller, Sport 24.

Der er en del kunder, der vælger at vente til butikkerne holder udsalg. Hvis den samme vare er på udsalg, så bytter de julegaven og får penge eller et tilgodebevis. Med det kan de købe samme vare - nu blot til udsalgspris. Den mulighed kan mange faktisk benytte sig af, da Sport 24 har 365 dages bytteret i alle kædens butikker (det har flere butikker i Aars).

- Der kan også være anden grund til at folk enten venter eller slet ikke bytter lige over. Vi har solgt rigtig mange varer op til jul. Det betyder, at vi ikke har alle størrelser hjemme i alle varer - endnu. Først når vi får nye leveringer, forklarer Cecilie Houmøller.

Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"