I Aars Svømmeklub tænkes nye tanker i den stille tid

Af Torsten Hansen, Onsdag, 10/02/2021 07:00

Vandoverfladen er helt stille - men der arbejdes i bestyrelsen

SVØMNING: Selv om vandoverfladen er helt blank i Aars Svømmehal, fordi der ingenting kan ske, så har bestyrelsen i Aars Svømmeklub gang i mange ting.

- Vi har mange planer, siger Jimmy Krøjer Sørensen, formand for Aars Svømmeklub.

På trods af at badetøjet har været tørt i flere måneder, så har det ikke påvirket medlemstallet i svømmeklubben, og så snart klubben igen får lov til at sende medlemmerne i vandet, så står tilbuddene i kø.

- Vores medlemmer har betalt for hele sæsonen, så vi kan ikke mærke på medlemstallet, at der ingenting kan ske. Men vi har på online bestyrelsesmøder besluttet, at vi vil kompencere for den manglende svømmetræning i vinter ved at holde åbent til sommer. Vi vil forlænge sæsonen og køre til og med juni måned, siger Jimmy Krøjer Sørensen.

Bestyrelsen har også besluttet, at afvikle generalforsamlingen online. Det kommer til at ske i næste uge.

Nye tiltag

- I det hele taget så afventer vi situationen. Jeg tror faktisk ikke på, at vi kommer i gang 1. marts, men så må vi jo se om vi kan hente det tabte med en længere sæson, uddyber formanden.

Han bemærker dog, at konkurrencesvømmerne faktisk træner online flere gange om ugen. De får lidt træning, selvom det slet ikke kan sammenlignes med træning i vand.

- Vores to unge konkurrencetrænere Matias Kjær og Christoffer Lauridsen er blevet super gode online trænere, men vi glæder os trods alt til at se dem på bassinkanten igen, siger Jimmy Krøier Sørensen.

Normalt holder svømmeklubben pause om sommeren for at give trænerene en tiltrængt pause. Men i år er den pause måske ikke så tiltrængt. Dog er bestyrelsen klar over, at de ikke blot kan regne med at have trænerne til rådighed om sommeren. Derfor forventes det, at træningen sker med forskellige trænere.

Bestyrelsen har også brugt den lange pause til at tænke nye tanker. Det betyder blandt andet, at sidste års succes med aqua fitnes og float fit bliver udvidet med float yoga.- Vi har fundet en yogatræner til det nye tiltag. Der er forberedt tre hold om ugen, siger Jimmy Krøier Sørensen.

Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"