Hjemmekamp skal vindes på Aars Stadion

Af Ture Damtoft, Torsdag, 18/04/2019 07:00

FODBOLD: Aars Idrætsklub vil være med i den sjove ende i Serie 3, og kampen i aften mod Borup Idrætsforening skal selvfølgelig vindes.

- Det er en vigtig kamp efter kun fire point i de tre første kampe. I aften skal vi gerne give den en skalle og tage de tre point, så det er en rigtig hjemmekamp, siger træner Allan Leander, der selv havde en lidt træls start på sæsonen.

I første kamp mod Løgstør ladge han ikke skjul på, at han var ret så uenig med dommeren en enkelt gang. Han lagde faktisk så lidt skjul på det, at han blev vist ud og fik karantæne.

Han kalder både sin egen og især holdets sæsonstart for blandet.

- Vi vidste godt, vi havde tre svære kampe til sæsonstarten. Derfor bliver man alligevel irriteret, når vi for eksempel taber til Nørager, men det var forventningen med den pulje, vi er kommet i. Alle kan slå alle, og vi er overhovedet ikke ude endnu. Men vi skal vinde i aften, så vi stadig er med, hvor det er sjovt, og ikke skal til at indhendte en føring, siger Allan Leander, der selvfølgelig gerne vil have så mange tilskuere som muligt.

- Til vores første hjemmekamp var der mange tilskuere, og jeg kan da kun opfordre til at komme ned og nyde det gode vejr og en hotdog eller øl. Så skal vi gøre vores for at levere et godt resultat, siger Allan Leander.

Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"