Helene Rosenbech, Søttrup er kåret til 'Årets Mentor'

Af Torsten Hansen, Onsdag, 04/12/2019 10:17

Imdex i Farsø blev kåret til Årets Mentorvirksomhed

GATTEN: Der var ni nominerede, da Børne- og Arbejdsmarkedsforvaltningen tirsdag kårede Årets Mentor og Årets Mentorvirksomhed på Himmerland Golf og Spa Resort i Gatten.

Helene Rosenbech, Søttrup, fra Park og Vej i Vesthimmerlands Kommune fik den flotte titel af Årets Mentor, mens Imdex fra Farsø blev kåret til Årets Mentorvirksomhed.

- Helene Rosenbech styrer et team af praktikanter og fungerer som mentor for de borgere, der er tilknyttet projektet. Helene har en helt unik tilgang til dette arbejde og har ved flere lejligheder vist sig som en særdeles robust og viljefast person. Hun har naturlig empati og flair i mødet med en borger. Helene ved også, hvornår hælen skal sættes i jorden og en grænse skal flyttes. Og hun er ikke bange for at gøre det. Som mentor er Helene oprigtigt interesseret i at arbejde med mennesker. Hun er mentor med ”hele kroppen”. Hun er særdeles empatisk og engageret, og ser altid mennesket bag borgeren. Hun er konsekvent med glimt i øjet, sagde beskæftigelsesudvalgsformand Brian Christensen ved overrækkelsen.

Imdex blev virksomhedscenter november måned 2016. Driftsleder Anton Sørensen er drivkraften i dagligdagen, sammen med mentor Morten Jørgensen. I øjeblikket er der en person ansat i løntilskud samt to i virksomhedspraktik. Siden Imdex A/S blev oprettet som virksomheds center er 12 personer blevet ansat i virksomheden, 8 af dem er kommet videre til nye job i andre virksomheder.

Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"