Haverslev skal feste under temaet ”Mormors Kolonihavehus”

Af Torsten Hansen, Onsdag, 26/06/2019 08:16

HAVERSLEV: Som nummeret på motorvejsafkørslen til Haverslev, 33, er det også i uge 33 i perioden 11. til 18. august, at der er arrangeret Haverslev Byfest. Arrangørerne bag byfesten i Haverslev kan nu løfte sløret for årets tema ved lørdagens fest.

- Festtemaet bliver ”Mormors Kolonihavehus”, og der vil være mulighed for at lufte bl.a. campinghabitten, solhatten, netundertrøjen, overalls, hvide sokker, tern og blomster, når vi til byfesten i Haverslev slår op til fest i Mormors Kolonihavehus lørdag aften i byfestugen. Der vil blive serveret god dansk mad, siger borgerforeningens formand Tove Hjulmann, og fortsætter:

- Forud herfor vil der i ugens løb bl.a. være gå-oplevelse med Lokalhistorisk Forening, morgensang og koncert i samarbejde med Haverslev Kirke, bankospil, gang og løb med Run for Fun. Familieaftenen holdes igen om fredagen, hvor der arrangeres fællesspisning. Revyen er på programmet igen i år.

- Der er søgt og bevilget midler fra Jutlander Bank til nyt lydudstyr, så vi forventer og håber på, at lyden bliver helt i top, siger formanden.

Haverslev Prisen skal også uddeles. Fredag aften vil der også være børnedisko, hvor den populære DJ Lua igen vil komme og lave en hyggelig aften for børnene.

- Lørdagen starter som vanligt med fælles morgenkaffe for byens borgere. Børnene fra Tuen kommer og synger, og de har måske en ny Haverslevsang med til jer, fortsætter Tove Hjulmann.

Der vil være børnedyrskue, børneloppemarked, veteranbiludstilling. Indimellem bliver der arrangeret nogle POP-UP aktiviteter.

Om lørdagen vil der være mulighed for at oddse på en vinderbil. Der arbejdes på at arrangere forskellige fodboldkampe både torsdag og lørdag. Arbejdsgruppen bag byfesten består af repræsentanter fra de tre foreninger Mejlby/Haverslev KFUM, Haverslev Idrætsforening og Haverslev Borgerforening. Der er lavet et kæmpe forarbejde, så arrangørerne håber bare på byens opbakning.

Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"