Håndbold-direktør om vejen til succes

Af Thorkil Christensen, Fredag, 08/03/2019 09:00

 

AARS: Direktøren for Aalborg Håndbold, Jan Larsen, var i Aars torsdag aften, hvor han bl. a. fortalte om vejen til succes for klubben og lidt om, hvad det betyder, at Danmark er blevet verdensmestre. Det skete ved Aars Handelsstandsforenings generalforsamling på Aars Hotel.

Jan Larsen fortalte om Aalborg Håndbolds tilblivelse på baggrund af klubberne i Vadum, Aalborg KFUM og senere AaB, som man var en del af i syv år inden det brat sluttede på grund af økonomiske problemer. Jan Larsen blev direktør i det nye Aalborg Håndbold og skrev kontrakt med stjernespilleren Joachim Boldsen da han ønskede at komme hjem fra Tyskland. Det gav gejst, fans og sponsorater – og det lykkedes at bygge Aalborg Håndbold op så klubben siden har været dansk mester tre gange og er den mest vindende håndboldklub i 10 år.

- Vi går efter gode sportslige resultater, men ønsker også at Aalborg Håndbold skal være en forretning med sorte tal på bundlinjen, sagde Jan Larsen, der på flere måder har relation til Aars, og gennem årene også har hentet dygtige spillere til sin trup i Vesthimmerland.

Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"