Gundersted kan tage førstepladsen tilbage

Af Ture Damtoft, Onsdag, 18/09/2019 07:00

Efter flot sejr under dårlige forhold på Mors venter en svær udekamp mod Skive på fredag

FODBOLD: Gundersted havde igen fundet målstøvlerne frem i weekendens udekamp, da bundholdet Morsø FC blev besejret med 4-0.

Sejren var ikke i fare på noget tidspunkt, med to mål på hver side af halvlegen, selvom spillende træner Kristian Skriver havde forventet større pres især i 2. halvleg.

- Det blæste af pommern til, og vi valgte bevidst at spille med vinden i ryggen i 1. halvleg. Vi satsede på at komme til halvleg med en føring og så forsvare den i 2. halvleg. Mne de kom aldrig med det helt store, siger Kristian Skriver.

Anders Munk scorede til 1-0 på oplæg af Patrick Errington Borup efter et kvarters spil, og ti minutter senere gjorde Kasper Haldrup det til 2-0 til Gundersted på oplæg fra Daniel Ølgaard Nielsen.

Selvom hjemmeholdet i 2. halvleg gjorde hvad de kunne mod Himmerland-holdet, trak Gundersted dog yderligere fra.

Efter tyve minutters spil scorede Thomas Trend Poulsen til 3-0 på oplæg af Kristian Skriver. Ti minutter før tid fik Gundersted tilkendt et straffespark, som Søren Munk Pedersen scorede sikkert på til resultatet 4-0 til Gundersted.

Med blæst og en ret dårlig bane var der ikke meget skønspil over kampen ifølge træneren.

- Vi spillede fornuftigt, og gjorde det, der skulle til, og i betragtning af de svære forhold, var det en flot sejr, vi tog med hjem. Det var også dejligt at få Thomas Trend Poulsen tilbage. Han har været ude med en korsbåndsskade i et års tid og har haft lidt svært ved at finde formen igen, så det var godt at se ham på måltavlen igen, siger Kristian Skriver.

Træner på kunstgræs

Der var lidt ekstra motivation for holdet, for det er en tradition at tage med til festen til Septembermarked i Hornum, og med resultatet fik truppen en god fest.

Resultatet betyder, at Serie 1. holdet på fredag kan tage førstepladsen i puljen, når de spiller næste udekamp mod Skive IK.

Gundersted har samme antal point, 13, som Nibe på førstepladsen men har spillet en kamp færre. Skive ligger på tredjepladsen, og Kristian Skriver forventer en svær kamp, der tilmed skal spilles på kunstgræs.

- Det gør en forskel, og tirsdag trænede vi på kunstgræsbanen i Aars for at prøve at vænne os til det. Man ved aldrig hvad Skive kommer med. De spiller bedst på hjemmebane, og engang imellem er der nogen fra 1. divisionsholdet med. Det er en 50-50 kamp, og vi skal spille op til vores bedste for at få point med hjem, siger Kristian Skriver.

Efter seks kampe er det blevet til fire sejre, en uafgjort og et enkelt nederlag mod netop Nibe. Målscoren er på 19 for og 5 imod.

Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"