GPV løfter omsætning med 130 procent

Af Torsten Hansen, Torsdag, 07/11/2019 14:07

AARS: Danmarks største elektronikproducent GPV, med en stor afdeling i Aars, har i årets tre første kvartaler nået en omsætning på 2,2 milliarder kroner. Det er en stigning på 130 procent sammenlignet med sidste år og skyldes opkøbet af schweiziske CCS i slutningen af 2018.

Kvartalsregnskabet fra industrikonglomeratet Schouw & Co. cementerer GPVs position som en af Europas førende EMS-virksomheder (Electronic Manufacturing Services) med produktion i både Asien, Europa og Amerika.

Omsætningen er vokset fra 322 millioner kroner i 3. kvartal 2018 til 741 millioner kroner i 2019 svarende til en stigning på 130 procent. Den samlede omsætning efter årets tre første kvartaler ligger nu på 2,17 milliarder kroner mod 903 millioner kroner året før. Den store omsætningsfremgang skyldes i al væsentlighed opkøbet af CCS i slutningen af 2018 og en vellykket integration i årets første ni måneder:

- Opkøbet af CCS, som blev gennemført i slutningen af 2018, og den efterfølgende integration har selvklart fyldt meget for hele organisationen de seneste 9 måneder. I januar 2019 satte vi integrationsaktiviteterne i gang med et globalt navneskifte til GPV, og siden er det gået slag i slag med at tage det bedste fra de to verdner, forklarer administrerende direktør Bo Lybæk fra GPV og fortsætter:

- Hele processen er indtil videre gået som forventet, hvor de budgetterede omkostninger til integration dog har været lavere end forventet. I det hele taget har GPV og CCS vist sig at være det perfekte match – både internt og eksternt ud mod kunderne.

GPV blev grundlagt i Danmark i 1961 og er i dag en af Europas førende elektronikproducenter. GPV er en kundedrevet EMS-partner (Electronics Manufacturing Services) med løsninger indenfor elektronik, kabeltræer, mekanik og box-build til kunder i hele verden. GPV har hovedkontor i Danmark og produktionsfaciliteter i Danmark, Schweiz, Tyskland, Østrig, Slovakiet, Sri Lanka, Thailand, Kina og Mexico. GPV har en årlig omsætning på ca. 2.75 mia. kroner og beskæftiger omkring 4.000 medarbejdere. GPV har siden 2016 været ejet af den danske industrikonglomeratet Schouw & Co.

Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"