Godt spil, men ingen points

Tirsdag, 15/03/2016 00:45

Nibe HK – Aalborg Studenterne: 21-24 (9-11)

Mål for Nibe: Mette Møller 8 mål, Christina Bruun 6 mål, Camilla Kvist 2 mål, Sofie Klitgaard 2 mål, Lene Skak 2 mål, Marie Dalum 1 mål.

Trods nederlag og ingen points på kontoen betegner træneren for Nibe Håndboldklubs bedste damehold Christian Jensen weekendens kamp mod topholdet fra Aalborg Studenterne som »en super god kamp«.

Nibe starter kampen godt og formåede at komme godt fra start i forsvaret, og ikke mindst presse modstandernee så Ea Faurholdt i målet fik det nemt. Hjemmeholdets spillere fik tacklet af og kæmpede det bedste de har lært og det giver gevinst. I modsatte ende af banen kommer Nibe til rigtig gode chancer – og scorer på dem.

Gennem store dele af første halvleg er kampen helt lige, og Nibe er også foran et par gange i løbet af halvlegen. Men et par hurtige mål det sidste minut gør, at studenterne kommer foran med 2 til pausen.

2. halvleg starter lige så flot som første, og Nibe får et par hurtige mål og igen er kampen hel åben. Hjemmeholdet rykker endnu mere sammen i forsvaret og får et par kontra mål, og så er holdene lige igen. Men så får Studenterne hul på bylden og mål bytteriet starter igen. Dog får Aalborgenserne flere gange et forspring på 3-4 mål, og Nibe skal hale ind igen.

Efter 20 minutters spil, har gæsterne lige 5 procent mere og det gør at de kommer foran med 4-5 mål i den afgørende fase. Det hul får Nibe aldrig lukket helt og derfor må bide et træls nederlag.

– Vi kunne godt have brugt et point eller to, syntes jeg, når vi nu spiller foråres flotteste kamp. Så er det en skam at tabe, men studenterne er et rigtig godt hold, og havde bare det mere end os i weekendens kamp, siger Christian Jensen til Nibe Avis. – Men vi har flyttet vores egen præstation meget – og vi skal arbejde meget hårdt, for vi skal bruge point i begge de sidste 2 kampe for at overleve, og ikke mindst skal vi bede til de høje magter om resultater, der skal gå vores vej, slutter Christian Jensen.