Godkendt indsats af NB gav nul-løsning i Als

Søndag, 23/05/2010 22:56

FODBOLD SERIE 2
Als - Nibe Boldklub: 0-0
Nibe startede bedst og kom frem til flere løse chancer uden det resulterede i mål. Efterhånden som halvlegen skred frem kom Als bedre med i kampen, der var meget præget af fysiske dueller på midtbanen. Det var derfor naturligt at begge hold gik til pause med stillingen 0-0.
I starten af 2. halvleg kom Nibes Nicolai Nielsen alene med målmanden, efter godt bandespil med broderen Allan Nielsen. Desværre blev Nicolai presset så meget af en forsvarsspiller, at det afsluttende skud gik forbi mål. Efter 20 minutters spil havde Als et glimrende langskud, der dog ramte stolpen og gik ud. I næste angreb fik Nibes Michael Rasmussen en stor chance for at bringe Nibe foran 1-0, men desværre for ham og Nibe-holdet, blev hans hovedstød reddet på målstregen.
Den fysiske kamp fortsatte, hvilket resulterede i, at Als fik 2 gule kort umiddelbart efter hinanden og spillede derfor kampen færdig med 9 mand. Dette gav Nibe mulighed for at lægge et større pres på modstanderne, men formåede desværre ikke at omsætte det til mål. Kort inden det sidste fløjt fik Nibes Lars Andersen et rødt kort, så Nibe sluttede med 10 mand på banen. Kampen endte 0-0 efter en godkendt indsats af Nibe.
Nibe møder i næste kamp bundholdet Aars IK på hjemmebane.