Flere detaljer om dødsulykke ved Gedsted

Af Ture Damtoft, Mandag, 27/01/2020 13:43

GEDSTED: Politiet har fortsat ikke mange konkrete informationer om det tragiske uheld ved Gedsted, som sent fredag aften kostede en 46-årig far og hans 14-årige søn livet.

Dog har Nordjyllands Politi i Hobro lidt mere konkrete oplysninger end de, som har været i adskillige medier henover weekenden.

Den 46-årige kom kørende i sin Volkswagen, sandsynligvis med retning mod Hvalpsund for det var i en blød venstrekurve han mistede herredømmet over bilen. Bilen skred ud i rabatten, over et autoværn og rullede rundt, inden den landede på taget i Lerkenfeld Å.

Der var ikke andre parter involveret i uheldet.

Den 46-årige far bor i Aalestrup og den 14-årige søn i Hvalpsund.

Det var familien til de to dræbte, som fandt bilen og anmeldte ulykken til politiet fredag aften kl. 22:48. De var kørt ud for at lede efter dem, og blev altså mødt af det tragiske syn.

Redningsmandskabet forsøgte genoplivning, men de blev erklæret døde på stedet.

Politiet kan ikke oplyse, om dødsarsagen var traumer i forbindelse med uheldet eller drukning, fordi bilen landede i åen.

Politiet vil mandag eftermiddag endnu ikke frigive navnene, da de ikke er sikre på, at alle pårørende til de to dræbte er blevet underrettet.

Der er sikret køretekniske spor fra ulykkesstedet, hvor resultaterne først ventes om nogle dage, og politiet har valgt ikke at udtale sig om mulige årsager til den tragiske solo-ulykke.

 

Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"