Fight rakte ikke til sejr over Freja

Søndag, 04/10/2009 17:02

SERIE 2
Nibe Boldklub – Aalborg Freja   0-2
Nibe-spillerne vidste på forhånd at det ville blive en svær kamp, mod et Aalborg Freja hold, der før denne spillerunde lå på 2. pladsen, alt imens Nibe frister en tilværelse på 6. pladsen. Kampen var også en mulighed for at rette op på det første indbyrdes opgør, der endte med en Freja-sejr på hele 5-2.
Efter et kvarters tid kommer en frejaspiller fri med Nibes målmand, Mathias Johansen, og får dog også prikket bolden forbi Nibe målmanden, men har forinden ramt ham i hovedet med en støvle, og der dømmes frispark.
Senere i første halvleg får Nibes Allan Nielsen opsnappet en fejlaflevering uden for Frejas felt, og rammer indersiden af opstanderen med stor kraft. Første halvleg slutter som den startede, med cifrene 0-0.
I 2. halvleg starter Nibe fint, og har meget boldbesiddelse, som de havde det hele første halvleg igennem. Med ca. 20 minutter igen, må Mathias Johansen lade sig udskifte, grundet flimren for øjnene efter første halvlegs sammenstød med en frejaspiller. Nibe var derfor tvunget til at sætte Tim Thisted Thøgersen på mål. Nibe kommer i en periode til at stå lidt langt tilbage på banen, og efter lidt klumpspil, scorer Freja i det 81. minut.
Nu var Nibe tvunget frem på banen i jagten på point, men det gav desværre plads til modstanderholdet nede i den anden ende. Inde i dommerens overtid, starter Freja et kontra angreb og får sendt deres venstre wing af sted ved en dyb stikning. Bolden bliver lagt indover, og Nibe forsvaret får ikke clearet bolden ordentlig. Den havner derefter ved en Freja angriber, der sikkert placerer bolden i nettet.
Efter kampen var Nibe-spillerne med god grund skuffede over, at en ellers god og disciplineret indsats, ikke kastede point af sig.
Næste kamp afvikles på Løgstør stadion næste lørdag.