Et stykke Bornholm kom til Aars

Af Ture Damtoft, Lørdag, 26/09/2020 13:45

AARS: Det Flyvende Tæppe ankom for en lille times tid siden til Aars.

En fuldstændigt restaureret Ford Taunus 17M årgang 1960, som havde tilnavnene "Det Flyvenbde Tæppe" og "Den lille Amerikaner", er blevet købt af Christian Larsen, der bl.a. ejer REKA med kontor på Vstvej, hvor bilen blev afleveret.

Sælgeren er Ole Bramsgaard, der har lagt hundredevis af timer og en hel del hjerteblod i restaureringen af bilen.

At det lige blev Aars, den flotte Ford Taunus 17M deluxe model kom til, skyldes de to herrers telefonvenskab.

- Jeg ringede til Ole efter at have set programmerne om restaureringen på TV2. Vi fik os en vældig snak og blev lidt telefonvenner. Jeg sagde til ham, at hvis han nogensinde ville sælge den, skulle han ringe til mig først, siger Christian Larsen, der så en smule bevæget ud, da den blå og beigefarvede Ford kom rullende.

- Det betyder meget for mig, at det bliver Christian, som overtager den. Jeg ved, han vil passe på den, sagde Ole Bramsgaard.

Så gik de eller igang med at tale om alle detaljerne. Om det så var gummilisten ved motorhjelmen eller forskellen på sølvfarve eller sort på en del i motorrummet, blev alle detaljer gået igennem og beundret.

Bilen har kørt 69.000 kilometer, og allesammen var på Bornholm.

- Det er første gang, den forlader øen, og det er da et lille stykke historie, sagde Christian Larsen, da han så bilen for første gang.

Læs mere i Aars Avis...

Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"