Endnu to flotte sejre til Støvring IF U10 piger

Onsdag, 17/03/2010 11:48

STØVRING: Søndag morgen begyndte allerede kl. 09.00 for Støvring IF’s U10 piger. Her skulle den første kamp nemlig spilles i hallen, og det var den første kamp for Støvring 2 siden vinterferien. Lidt senere på formiddagen skulle Støvring 1 spille og kampene gik således:
Støvring 2 – Nøvling 3  (12-8)
Støvring 2 skulle spille mod Nøvling, som de vandt over i den første kamp. Det var en flok spændte piger der gik på banen, men ret hurtigt scorede Martine Madsen tre flotte mål, og så var kampen i gang. Nøvling kom også godt med og holdene fulgtes pænt af. Der blev dækket flot op i begge ender og i halvlegen stod der 6-3 i Støvrings favør.
Anden halvleg begyndte som den første med et par flotte mål, og hver gang Nøvling kom lidt tæt på, scorede Støvring et mål mere og Nicole reddede nogle gode skud i målet. Det var alt i alt en god og velspillet kamp af alle pigerne, og specielt Martine Madsen og Cecilie Ludvigsen fik godt gang i skuddene og scorede nogle flotte mål.
Kampens stjerne blev
Cecilie Ludvigsen.
Målscorer for Støvring 2: Martine Madsen 5 mål, Cecilie Ludvigsen 4, Helene Rasmussen 2 og Martina Eriksen 1
Støvring – Nibe HK (18–3)
Så kom der endnu en sejr i hus. Pigerne skulle spille mod Nibe HK. Kampen var ikke mange minutter gammel før Støvring’s Helene Rasmussen scorede kampens første mål.  Og så gik det ellers bare slag i slag. Der blev lavet rigtig mange flotte hopskuds-, gennembruds- og fløjskudsmål.  Nibe havde mange gode skud, men Signe Hemmingsen stod endnu en gang en super kamp så det var svære odds Nibe var oppe imod. Første halvleg endte også 9-0 i Støvrings farvør.
Anden halvleg blev spillet ligeså flot som første halvleg og sidst i kampen lykkedes det Nibe at få hul på bylden og fik scoret tre mål.
Ugens Small Star trøje gik til Katrine Nygård.
Målscore for Støvring: Helene Rasmussen 7 mål, Clara Knudsen 5 mål, Signe Jørgensen 5 mål og Nicole Ludvigsen 1 mål.