En stor håndsrækning til Barnets Blå Hus i Aars

Af Torsten Hansen, Onsdag, 22/01/2020 07:42

Huset i Aars modtager 112.196 kr. fra Hele Nordjyllands Håndsrækning

AARS: I efteråret vandt Barnets Blå Hus konkurrencen om at modtage Hele Nordjyllands Håndsrækning fra AaB. For hver tilskuere gav AaB en krone til den pulje, der bliver til Hele Nordjyllands Håndsrækning. Dertil kommer, at Spar Nord Fonden har spurgt om lov til at være med, og ligeledes give en krone pr. tilskuer. Det har de fået ja til, hvilket bestemt ikke har gjort checken til Barnets Blå Hus mindre.

112.196 kroner lyder checken på. Et beløb huset i Aars kommer langt med.

- Vi er rigtig glade for håndsrækningen. Samtidig må jeg også sige, at det har været en fornøjelse at følge AaB, og vi har hygget på stadion og med spillerne, lyder det fra Ole Smed, daglig leder af Barnets Blå Hus Aars.

I anledning af overrækkelsen af Hele Nordjyllands Håndsrækning besøgte AaB, i form af to spillere og to mediefolk, samt Spar Nord Fonden, med to repræsentanter, Barnets Blå Hus. Gæsterne hørte om husets dagligdag og de udfordringer de arbejder med.

Barnets Blå Hus var i 2019 blandt ansøgerne til håndsrækningen. De blev af en komite valgt ud som en af tre finalister. Komiteen består af AaBs anfører, en repræsentant fra AaB Support, Spar Nord Fonden og ikke mindst sidste års modtager af prisen.

De tre udvalgte bliver lagt på AaBs hjemmeside, hvor alle kan stemme om, hvem de mener skal vinden - og sejren tilfaldt Barnets Blå Hus. Med sejren følger de 112.196 kroner, samt pladsen i komiteen, hvor de skal være med til at udvælge den næste, der skal med i konkurrencen om at få Hele Nordjyllands Håndsrækning.

Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"