Eksotisk messe igen en stor succes i Aars

Af Ture Damtoft, Søndag, 19/01/2020 16:07

AARS: Med 3300 besøgende ver der igen fremgang til Eksotisk Messe i Messecenter Vesthimmerland.

Vaskebjørnen Bambam viste sig at være en meget populær erstatning for en kamel, men man skulle holde både slik og kaffekopper væk fra den nysgerrige og meget nuttede Bambam.

Arrangøren Peter Løve Mark havde været lidt nervøs i dagene op til. Kom der nu nok publikum, ville udstillerne blive tilfredse?

- Og, ville strømmen gå? Der var fisk til stor værdi i tankene, og uden strøm var de gået til. Det hele skal bare klappe, men det gjorde det heldigvis også. Jeg tror mange gik hjem med et nyt terrarie eller en ny fugl, og det er dejligt at se sådan en opbakning. Det er både fra lokale og nysgerrige, der kommer fra Hjørring eller Skanderborg, fortæller Peter Løve MArk, der udover at arrangere messer og har virksomheden slangetæmmer.dk.

Stemningen var i top fra dørene åbnede, og blev det en smule for varmt for os varmblodede, kunne man få et lidt køligt pust i Hal2, hvor alle fugleudstillerne var.

En af dem var Claus Thøgersen fra Haubro, der fik købt 12 og solgt 23 fugle på dagen.

- Det er en fantastisk idé at have sådan en messe, og Peter laver et stort stykke arbejde. Det giver en god tilstrømning af mennesker til Aars, og messecenteret er jo Vesthimmerlands samlingsted, siger Claus Thøgersen.

Læs mere i Aars Avis...

 

Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"