Du kan stadig nå at vinde 12.000,-

Onsdag, 17/03/2010 11:46

Rebild Kommune sendte i begyndelsen af februar et spørgeskema til 2700 borgere, hvor borgerne blev spurgt om deres trivsel, sundhed og sygdom. Indtil videre har 55 procent svaret, og det er ganske flot, men det er vigtigt for at få et statistisk korrekt svar, at så mange som muligt deltager:
- Det er især svar fra mænd i alderen 16 til 40 år, der mangler. Derfor opfordrer vi til, at de også bruger tiden på at svare, hvordan det går, siger sundhedskoordinator Sine Dam Møller
Deltagerne i sundhedsundersøgelsen ”Hvordan har du det?” er sikret anonymitet. Det vil sige, at oplysningerne udelukkende anvendes til statistik.
Borgmester Anny Winther glæder sig over at så mange allerede har været med, men understreger også vigtigheden af at så mange som muligt er med. Og ikke kun af hensyn til den landsdækkende undersøgelse.
 - De oplysninger vi får ind bruger vi også til at forbedre vores tilbud til borgerne i Rebild Kommune, siger borgmesteren.
Som eksempel fremhæver hun at der nu er løbende tilbud til kommunens borgere om kostvejledning
 - Det er et tiltag der er kommet i stand som en direkte udløber af tilsvarende undersøgelse fra 2006, hvor over en tredjedel efterspurgte netop sådan et tilbud, slutter Anny Winther.
Blandt de indkomne svar bliver der trukket lod om tre pengepræmier på henholdsvis 12.000, 8.000 og 5.000 kroner og desuden tre iPod Touch.
De borgere, der ikke har svaret, får i disse dage en påmindelse og et nyt spørgeskema, hvis det oprindelige er blevet væk. Desuden medfølger en adgangskode, så man kan udfylde spørgeskemaet på nettet.
Undersøgelsen gennemføres i hele landet og i Nordjylland af Region Nordjylland og de nordjyske kommuner.
Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"