Dodo & the Dodos til Jætterock i Suldrup

Af Thorkil Christensen, Onsdag, 20/03/2019 10:00

Jætterock-koncert rykker ind i Stensbohallen

SULDRUP: Forberedelserne til Jættefesten i Suldrup er i gang, og i år gennemføres "Jætterock"med Dodo & the Dodos på plakaten. Det sker fredag, 2. august.

Jættefestudvalget oplyser, at Jætterock bliver anderledes end i 2014 og 2016, hvor koncerten blev holdt på sportspladsen. I år gennemføres koncerten i lidt mindre rammen, men inden døre i Stensbohallen. Det skyldes, at succesen for de tidligere års koncerter har været meget afhængig af vejret.

- Ved at flytte koncerten ind i Stensbohallen er vejret ingen undskyldning, men denne ændring giver begrænsninger i antallet af billetter, der bliver udbudt til salg. Billetsalget åbner lørdag, 30. marts og selvom billetterne i forvejen er superbillige, så har Jættefestudvalget besluttet at udbyde en endnu billigere ungdomsbillet for 12-17 årige. Når billetsalget åbner, vil der det første døgn være mulighed for at købe en kombinationsbillet til Jættefestens anden store begivenhed ”Party-aften”, hvor bandet Petrols igen i år står for musikken, oplyser medlem af udvalget, Malene Jørgensen, Suldrup.

I øjeblikket turnerer Dodo & the Dodos i hele Danmark med deres akustiske koncert og der meldes om udsolgt de fleste steder. Dodo & the Dodos er mere populære end aldrig før og gør nu klar til at få en fyldt Stensbohal til at gynge med alle de kendte numre som "Sømand af verden", "Vågner i natten", "Pigen med det røde hår" og mange mange andre.

 

Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"