DM i floorball en kæmpe succes i Haubro

Af Ture Damtoft, Onsdag, 08/05/2019 11:32

FLOORBALL: De havde håbet på seks tilmeldte hold og endte med 14 i hallen i Haubro, hvor der i weekenden var DM i Floorball for Old Boys & Ladies.

- Det har været helt fantastisk, og selvom vi ikke har den største hal, blev alle kampene afviklet uden problemer, siger stævneansvarlig Klaus Thøgersen, der selv spiller i Haubro Tigers.

Med kampstart klokken ni formiddag og afslutning lidt i 11 om aftenen var det en lang dag for de mange deltagende.

Men underholdningen under kampene var helt i top, og med så mange samlet om floorball blev der stiftet nye bekendtskaber på kryds og tværs af klubberne.

På banen blev der gået til den, hvert mål udløste jubel og musik og smilene på deltagernes ansigter - undtaget dem i kamp på banen hvor det var alvorlige miner - efterlod ingen tvivl om, at alle nød at være samlet om sporten.

- Der var god stemning hele vejen, også selvom de kom kørende langvejs fra og kun fik en times spilletid. Vi plejer at garantere halvanden time, men med så mange klubber kunne det ikke lade sig gøre. Alligevel fik vi masser af ros fra klubberne for arrangementet. De syntes, det var rigtig godt organiseret, især fordi vi kun har en enkelt bane, siger en meget glad Klaus Thøgersen til Aars Avis.

Og der var ingen sure miner hos Haubro Tigers, for selvom de sportslige resultater kun rakte til to næstsidste-pladser, så var afviklingen af stævnet ud over alle forventninger.

Resulater fra DM i floorball for Old Boys & Ladies:

Herrer:

1. Frederikshavn Blackhawks

2. Gørding Knights

3. Esbjerg Sharks

4. AaB Floorball

5. Mørke Dark Devils / Silkeborg Hurricanes

6. Grindsted Hammers

7. Haderslev Blackbirds

8. Haubro Tigers

9. Aalborg Flyers

Damer:

1. Frederikshavn Blackhawks

2. Århus Floorball Klub

3. Esbjerg Sharks

4. Haubro Tigers

5. Valsgaard Vikings

Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"