Det vælter ind med nye medlemmer

Af Torsten Hansen, Lørdag, 05/01/2019 09:00

IK Frem Gymnastik i Suldrup oplever stor succes

SULDRUP: 2018 har været et succesfuldt år for IK Frem Gymnastik med 330 kontingentbetalende medlemmer fordelt over de mange forskellige tilbud.

Til sammenligning var der 156 medlemmer i 2016, så det er mere end en fordobling af medlemstallet på bare to år.

- Vi har fået samlet et virkeligt stærkt team af trænere og ledere i gymnastikafdelingen, så vi kan tilbyde flere nye aktiviteter, og vores trænere er meget motiverende, så vi tiltrækker mange flere aktive til hvert hold, siger formand Martin Kjærgaard Jensen om medlemstilgangen.

Blandt de nye tiltag kan nævnes Outdoor Fitness – et familiefitnesshold der kombinerer motion og socialt samvær. JuniorFræs for børn der ikke er så meget til boldspil, men i stedet gerne vil udfordres motorisk. Og en større satsning på springgymnastik

I løbet af de sidste sæsoner er der også blevet indkøbt flere nye kvalitetsgymnastikredskaber, så det er blevet muligt at tilbyde mere spændende og varierende springgymnastikundervisning.

Der er ligeledes afviklet forskellige aktiviteter i samarbejde med Suldrup Skole for at gøre mere opmærksom på springgymnastikken.

Succesen fortsætter

Det ser ud til at medlemsfremgangen fortsætter ind i 2019. 2. januar blev der åbnet op for tilmelding til et nyt yogahold og to nye cross dance hold med plads til 20 medlemmer pr. hold. 2,5 time efter holdtilmeldingen åbnede var første hold fyldt, og efter 5 timer var der tilmeldt 20 nye medlemmer til alle tre hold.

Der arbejdes med flere nye tilbud til ungdommen i Suldrup, som gerne vil prøve kræfter med mere utraditionelle idrætsgrene.

Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"